Pages

Tuesday, September 22, 2015

Masak-Masak : Spagetti Bolognese


Assalam..


Last week tu sy teringin sangat nak makan spagetti bolognese..
Tp kalau masak pon mmg confirm sy sorang jer yg makan.
Dek sebab teringin nak makan jugak, blk kerja terus masak jugak.
Dekat jam 10 mlm jugak baru siap.
Budak2 makan jugak spagetti tp taruk kicap la..


Benda2 color merah ni memang diorang xusik.
Sambal pedas katanya..
Haha..


Puas hati dapat makan.
Masak banyak jugak tp terus simpan masuk peti.
Esoknya brekfast pon bolognese jugak..


Kereta standard tak minat sangat pasta2 ni.
So dia makan kuah bolognese dgn roti jer..


Ok, baby dalam perut jgn ngences dah yer..
Sy ni baru jer masuk 6 bulan tapi berat dah naik 10kg.
Next checkup appointment ni doctor dah plan minum air gula..
Aiyoo..
Takpelah selera makan pon kan, yang penting baby dalam perut selamat dan membesar dengan sihat..amin


Nak resepi ker..hehe google jelah..
Ni masak pon campak2 jer, cheese pon xde so xletak 


Terima kasih sudi baca..
Sekian..



No comments:

Post a Comment