Pages

Monday, February 24, 2014

Dinner @ Old Town Bentong


Assalam..


Adalah satu hari tu sebab tak sempat makan satu hari kat office, balik jer rumah teruslah ajak kereta standard makan  kat luar..
Lagipon macam dah lama tak makan old town punyer kuewtiow sup jd sy pon ajak kereta standard makan situ jer..lagipon restoren kat depan rumah, jadi keluar jalan kaki jer..




Kalau kat sini, benda paling best bg Qayyum mestilah pensil dengan kertas..
Haa..contenglah sesuka hati..




Yang adik pon dah membuas boleh tahan jugak..
Anaz ni tengok jer apa benda yang abang dia buat..lepas tu dia pon sebuk jugak nak sentuh, pegang2 semua..




Minggu depan dah masuk 9 bulan..
Sy tengok gusi dia dah ada tanda2 nak tumbuh gigi..alhamdulillah..
Sy harap dia sihat jer, janganlah demam ke apa ker..




Kalau dulu kitorang kalau datang old town Bentong ni mesti duduk kat meja yang macam sofa tu..tapi kalau nak letak baby chair meja tu macam tinggi sikit so susah sikitla..jadi sekarang duduk jelah kat mana2..




Sekali sekala jer makan kat luar sekarang ni..




Sebab dah malam jadi order yang dinner set jelah..senang..
Kereta standard order set nasi lemak, hazelnut coffee dengan coffee ice-cream..




Sebab sy memang teringin nak makan kuetiow sup jadi sy order ini..apa tah nama dia, lupa plak..Qayyum pon sy suap ni jugak sebab dia memang suka makan sup..
Set sy pon dessert sama jer dengan kereta standard coffee ice-cream..


Lepas makan terus jer balik rumah..
Kenyang giler..lepas tu rasa macam menyesal pulak sebab makan banyak..
Kata nak diet..maka terbabaslah diet kan..


Takpe, konon2 esok nak sambung balik diet..


Sekian,
Terima kasih sudi baca..




2 comments:

  1. Sedapnya. Dah lama x makan kat old town ni

    ReplyDelete
  2. Sedapnya. Dah lama x makan kat old town ni

    ReplyDelete