Pages

Friday, September 7, 2012

Samsung Tab Application


Assalam..


Hari tu baru tukar wall paper macam akuarium..comel jer sebab ikan tu semua bergerak2..bila touch macam sentuh air..kalau tunjuk kat Qayyum kan memang seronokla dia tekan2 dekat ikan2 tu..






Sekarang memang addicted giler main Jewel Star..haha..sampai kereta standard pon bosan..banyak lagi game dalam application ni yang tak try lagi..


Haritu install Letter from Nowhere..game cari2 barang tersembunyi..tengah syok masyuk main sekali kener beli la pulak..cehh betul..dia free sampai stage 3 jer lepas tu dah kene bayo..hampeh betul, baru nak feel tau..makcik nak free jer, yang bayor xtakmau okey..lepas tu install pulak The Mystery of Cristal Portal..hampeh, sama jugak..yang free 3 stage jer lepas tu kene beli..terus uninstall..senang jer...


Mortal Skies, Cartoon Wars, Fishing dengan Angry Birds tu kereta standard yang main..kadang2 confuse..ni telefon sapa yang sebenarnya..cewah, xderla..kitorang sharing is caring..sy pulak main jewel dengan tetris tu jer...hahaha..langsung tak mencabar kan..Fruit Ninja, Kids Piano dengan Talking Tom tu bagi Qayyum yang main..


Apakah lagi game yang best?banyak lagi yang x explore..


Sekian..


2 comments:

  1. Su su suka main game zuma....download pas puas main uninstall he he he.,,, cerrr install resepi astro best gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. resepi ek..nnt kiter try..tq baca blog kiter..

      Delete